15. september 2019
Nationalparken mangler overnatningsmuligheder. Der findes dog nogle, som er unikke, som denne her - én af trætophytterne i skoven ved Ryegaard. Foto: Nationalpark Skjoldungernes Land
gallery icon

Se billedserie

Nationalparken mangler overnatningsmuligheder. Der findes dog nogle, som er unikke, som denne her - én af trætophytterne i skoven ved Ryegaard. Foto: Nationalpark Skjoldungernes Land
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny ide: Nationalparken vil skabe overnatning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny ide: Nationalparken vil skabe overnatning
Lejre - 16. april 2019 kl. 09:21
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et nyt oplevelsesdesign kaldet POP UP BEDS skal skabe unikke oplevelser i nationalparken. Blandt andet ved at tilbyde gæster at overnatte steder, som ellers ikke er tilgængelige, skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Allerede nu er det en udfordring, at området i Nationalpark Skjoldungernes Land rummer relativt få muligheder for overnatning. Og erfaringer fra de andre danske nationalparker viser, at efterspørgslen på overnatning vil stige.

Det nye oplevelsesdesign med titlen POP UP BEDS er ved at blive udviklet i et partnerskab mellem nationalparken, den private turisme-aktør Living Concepts og lokale overnatnings- og oplevelsesaktører.

Med POP UP BEDS søger nationalparken at finde en bæredygtig og unik løsning, der samtidig tilgodeser lokalsamfundet. Konceptet tager udgangspunkt i faciliteter, der allerede findes, og som i et antal uger om året ikke udnyttes eller har haft en anden funktion, for eksempel kursusejendomme, efterskoler, lejrskoler, spejderhytter og private ejendomme.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk