21. januar 2021
Ahmad El Ahmad er glad for sin frisørsalon på Lejre Station. Han oplever, at kunderne lige så stille finder frem til ham. Foto: Britt Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Ahmad El Ahmad er glad for sin frisørsalon på Lejre Station. Han oplever, at kunderne lige så stille finder frem til ham. Foto: Britt Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny frisør er faldet godt til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny frisør er faldet godt til
Lejre - 25. november 2020 kl. 06:58
Af Britt Nielsen

Den 1. oktober rykkede Ahmad El Ahmad ind med sin frisørsalon, som han kalder Cut4U, i de lokaler på Lejre Station, hvor Tatiana Munro-Thers i en del år har haft salonen Miss T.

Ahmad El Ahmad har arbejdet i København og Hvalsø, men har nu valgt at blive selvstændig.

- Jeg tænker på fremtiden. Jeg har en familie, siger Ahmad El Ahmad og fortæller, at han har fire børn i alderen 2-10 år.

Familien bor i Roskilde, men der er der mange frisører, så derfor har Ahmad El Ahmad kigget på andre steder og fandt lokalet på Lejre Station.

- Der skal være plads til kunderne og god parkeringsplads. Jeg er glad for det her. Her er hyggeligt og gode mennesker, siger Ahmad El Ahmad og oplyser, at det går stille og roligt med at få kunder.

- Mange kunder er glade for, at det er herreklip, siger Ahmad El Ahmad, der kun tilbyder herreklip.

Han fortæller, at kunden bestemmer klipningen. Ahmad El Ahmad kan mange forskellige frisurer og klipper både med saks og maskine.

Hvor der andre steder er bestemte frisurer, der trender, oplever Ahmad El Ahmad, at i Lejre efterspørger kunderne mest almindelige klipninger.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk