14. august 2020
Sidse Feldberg Juncker starter i denne sommer som ny chef for sekretariatet i Lejre Erhvervsforum. Privatfoto
Sidse Feldberg Juncker starter i denne sommer som ny chef for sekretariatet i Lejre Erhvervsforum. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny chef for erhvervsforum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny chef for erhvervsforum
Lejre - 13. juli 2020 kl. 11:49
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dorte Kiilerich stopper som sekretariatschef for Lejre Erhvervsforum. I stedet overtager Sidse Feldberg Juncker fra Hvalsø ledelse af sekretariatet.

- Dorte har nu sluppet mailboksen, og jeg har overtaget ledelsen fuldt ud. Det er stadig meget tidligt i processen, så nu skal jeg først lige komme helt ind i det. Jeg er glad for, at det er i sommerferien, hvor der er lidt mere tid til det, siger Sidse Feldberg Juncker.

Sidse Feldberg Juncker bor til daglig i Hvalsø, hvor hun har boet i mange år. Hun er uddannet i reklamebranchen og har en mangeårig erfaring som selvstændig.

Sidse Feldberg Juncker har tidligere arbejdet i større håndværkervirksomhed med arbejdsområder i det administrative, bogholderi, aktiviteter, samt markedsføring og kommunikation.

- Jeg var ikke i tvivl, da jeg så stillingsannoncen, at dette var lige mig. Jeg kan være med til at sætte mit eget præg på udviklingen af Lejre Erhvervsforum og være med til at gøre en forskel for en lang række lokale virksomheder, fortæller Sidse Feldberg Juncker.

Lejre Erhvervsforum takker Dorte Kiilerich, der i fire år har stået for ledelsen i sekretariatet, for hendes engagement. Fremover vil Dorte Kiilerichs fokus istedet være på hendes egen virksomhed, Living Concepts, en deltidsstilling som forretningsudvikler i Erhvervshus Sjælland, samt en række bestyrelsesposter.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk