12. april 2021
Arkivfoto: Agnete Vistar
Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny centerchef ansat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny centerchef ansat
Lejre - 25. februar 2021 kl. 11:49
Af Agnete Vistar

Den 1. april sætter Nicolaj Drøschler sig for bordenden i Center for Job & Social i Lejre Kommune. Han kommer fra en lignende stilling i Glostrup Kommune, hvor han blandt andet arbejder indgående med borgernær service og borgerinddragelse.

- Nicolaj skal med sin solide ledelseserfaring stå i spidsen for den videre udvikling af Center for Job & Social og vil især have fokus på at sikre, at vi gør en positiv forskel for kommunens borgerere og virksomheder, siger vicekommunaldirektør Peter Olsen i en pressemeddelelse.

- Borgere og virksomheder i Lejre Kommune kan også mærke effekten af pandemien og de to langvarige nedlukninger, og det bliver et af vores fokusområder, siger Peter Olsen og tilføjer, at det også bliver central opgave for den nye centerchef at videreudvikle de specialiserede socialområder.

Nicolaj Drøschler (45 år) har mere end 17 års erfaring som leder og kommer fra en stilling som centerchef for Center for Borger & Arbejdsmarked i Glostrup Kommune. Han har tidligere blandt andet arbejdet som teamchef for Sygedagpenge og Sekretariat i Rødovre Jobcenter, samt som afdelingsleder for sygedagpengeafdelingen i Jobcenter Hvidovre.

- Jeg glæder mig meget til at træde til som chef for Center for Job & Social i Lejre Kommune. Jeg ser store muligheder for at styrke den tværfaglige og koordinerede indsats til gavn for den enkelte borger og virksomhed i Lejre, og jeg ser ligeledes store muligheder i Lejres høje ambitioner som kommune, blandt andet i forhold til borgerinddragelse og samarbejde. Det vil jeg gerne bidrage til, udtaler Nicolaj Drøschler i pressemddelelsen fra Lejre Kommune.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk