3. juni 2020
Den skønne Ryegaard Park kan nu blive udflugtsmål for natur- og park-elskere, som forstår at holde afstand til andre. Foto: Ryegaard
Den skønne Ryegaard Park kan nu blive udflugtsmål for natur- og park-elskere, som forstår at holde afstand til andre. Foto: Ryegaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu må man gå i parken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu må man gå i parken
Lejre - 31. marts 2020 kl. 11:49
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den ellers private have, Ryegaard Park lukkes op for offentligheden for at give mere plads til gåturen og nye omgivelser for skovgæsterne. Det skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag.

Tirsdag den 31. marts åbnes Ryegaard Park for besøgende hver dag fra klokken 9-17, foreløbig frem til og med den 13. april.

Parken åbnes for gående og cyklende. Med hunde i snor og barnevogne. Da det er en privat have, må man ikke plukke blomster eller medtage andet fra parken.

Gæster kan køre ind via indkørslen ved Rye og parkere på p-pladsen ligesom til Jul på Ryegaard og andre større arrangementer. Dette er 200 meter øst for hovedindkørslen, hvor man IKKE kan køre ind. Men skal GPS'en indstilles, så er det Munkholmvej 377, 4060 Kirke Såby.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk