29. oktober 2020
Otte medarbejdere er de seneste uger konstateret smittet med Covid-19 på Ammershøjparken, og indtil videre to beboere. Foto: Agnete Vistar
Otte medarbejdere er de seneste uger konstateret smittet med Covid-19 på Ammershøjparken, og indtil videre to beboere. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu er smittetallet oppe på 10 på ældrecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er smittetallet oppe på 10 på ældrecenter
Opdateret 30. september 2020 kl. 10:25
Lejre - 30. september 2020 kl. 10:05
Af Agnete Vistar

Endnu fire medarbejdere på Ammershøjparken Ældrecenter i Kirke Hyllinge er smittet. Så nu er smittetallet efterhånden nået op på 10 smittede, heraf langt de fleste medarbejdere.

arrow Læs også: Ansat på ældrecenter smittet med Covid-19

Alle beboere og medarbejdere testes hver uge på centret efter aftale med Styrelsen for Patientsikkerhed. De seneste testresultater viser ikke nye smittetilfælde blandt beboerne.

De fire nye medarbejdere, der er smittet med Covid-19, har alle brugt værnemidler efter forskrifterne, og derfor giver de seneste smittetilfælde ikke anledning til yderligere tiltag i forhold til beboere eller pårørende, oplyser Lejre Kommune.

To af beboerne på centret er tidligere smittet med corona.

Besøgsforbuddet på Ammershøjparkens Ældrecenter gælder fortsat og betyder, at beboerne i denne tid kun kan få besøg af den nærmeste pårørende eller i kritiske situationer.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk