19. januar 2021
Multikunstner Tine Refsgaard har inviteret en række kunstnere til at udstille i Det gamle Mejeri i Hvalsø to dage om ugen frem til jul. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Multikunstner Tine Refsgaard har inviteret en række kunstnere til at udstille i Det gamle Mejeri i Hvalsø to dage om ugen frem til jul. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ni kunstnere med marked i mejeriet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ni kunstnere med marked i mejeriet
Lejre - 26. november 2020 kl. 11:49
Af Agnete Vistar

Otte dage i julemåneden er der åbent med julemarked og udstilling i Det Gamle Mejeri på Hovedgaden 2, Hvalsø.

Multikunstneren Tine Refsgaard holder åbent torsdage klokken 14-17.30 og lørdage klokken 10-13.30 fra på lørdag den 28. november til og med 20. december.

Lokalerne i mejeriet bruges af Tine Refsgaard og hendes firma »Musik Ord Billeder«. Og disse dage har hun inviteret andre lokale kunstnere ind i sine to lokaler. I alt er der værker af ni kunstnere - brugskunst, juleengle, kunstkalender, malerier, gran, keramik, smykker, stentøj og træting.

Mange skønne ting findes her, lover Tine Refsgaard, og måske finder man her julegaver. Ud over at støtte og holde liv i en lokal kunstner, køber man også en gave, som er mere bæredygtig og i mange tilfælde mere holdbar end »Made in China«.

Lørdag den 19. december kan man på pladsen købe juletræer af Ole Theill Knudsen og varme sig på hjemmelavet, børnevenlig gløgg, som kok Jakob Bondesen tryller frem i den store gryde.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk