24. januar 2019
Områderne omkring Rye/ Munkholmvej og Skullerupvej får nu lagt fibernet ud, med støtte fra bredbåndspuljen og Lejre Kommune. Arkivfoto: Preben Moth
Områderne omkring Rye/ Munkholmvej og Skullerupvej får nu lagt fibernet ud, med støtte fra bredbåndspuljen og Lejre Kommune. Arkivfoto: Preben Moth
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Net-millioner: Et kæmpe gennembrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Net-millioner: Et kæmpe gennembrud
Lejre - 15. december 2017 kl. 09:12
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Formanden for erhvervs- og turismeudvalget, Grethe Saabye er dybt imponeret af den frivillige indsats fra initiativtagerne til de projekter i Lejre Kommune, der har fået penge fra bredbåndspuljen. Det skriver DAGBLADET Roskilde fredag.

- Det er godt nok et kæmpe gennembrud - at lige præcis de områder omkring Rye og Skullebjergvej får penge fra bredbåndspuljen og dermed får lagt fibernet. Jeg er simpelthen så glad, at nogen af projekter fra Lejre er kommet igennem, siger hun om de 6,1 mio. kroner, to projekter fra henholdsvis Skullerupvej/ Avlsmosevænget og Rye/ Munkholmvej m.m. nu får i tilskud.

- Tildelingen af pengene fra bredbåndspuljen var ikke sket, hvis ikke frivillige havde knoklet. Det skal de virkelig have kredit for - det er sgu flot, understreger Grethe Saabye.

- Det er svært for de, der bor i spredte bebyggelser med relativt få huse ude i det åbne land, at få ordentligt internet. Så jeg er rigtig glad for, at er lige præcis de områder, der ikke har bymæssig karakter og som har de største udfordringer, der får tilskud, siger Grethe Saabye.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk