20. oktober 2019
Christinalyst på Ledreborg har hidtil kun huset nationalparkens sekretariat, men nu flytter Naturvejlederforeningen også ind. Foto: Nationalparken
Christinalyst på Ledreborg har hidtil kun huset nationalparkens sekretariat, men nu flytter Naturvejlederforeningen også ind. Foto: Nationalparken
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naturvejlederforening flytter ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naturvejlederforening flytter ind
Lejre - 17. juni 2019 kl. 15:33
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fremover er det ikke kun sekretariatet for Nationalpark Skjoldungernes Land, som man finder på adressen Ledreborg Allé 2A. Den smukke, gamle inspektørbolig på Ledreborg Slot vil fremover også huse Naturvejlederforeningen, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Baggrunden for at flytte sammen er et formelt partnerskab og godt samarbejde, og håbet er, at det nye kontorfællesskab vil danne grobund for et endnu tættere samarbejde med masser af fælles idéer, kreativitet og udviklingsmuligheder.

I Danmark arbejder omkring 400 naturvejledere. Hver dag inspirerer de danskerne til at komme ud i naturen og udbreder kendskab til naturen og dens processer.

Naturvejlederforeningen repræsenterer de danske naturvejledere, og er derfor en god og vigtig samarbejdspartner for nationalparken, idét de har et stort og bredt kendskab til naturen, undervisning i naturen, friluftsliv og meget andet.

Det glæder nationalparkchef Anders Bülow, at Naturvejlederforeningen har takket ja til tilbuddet om at flytte ind i lokalerne på Ledreborg.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk