14. juli 2020
Lejre Musikskole bliver nu lagt sammen med Lejre Billedskole. Billedet stammer fra en koncert af elever fra musikskolen på Domus Felix. Arkivfoto: Agnete Vistar
Lejre Musikskole bliver nu lagt sammen med Lejre Billedskole. Billedet stammer fra en koncert af elever fra musikskolen på Domus Felix. Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musik- og billedskolerne fusionerer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musik- og billedskolerne fusionerer
Lejre - 29. november 2019 kl. 08:15
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre Musikskole og Lejre Billedskole er på vej til at blive lagt sammen. Det har en enig kommunalbestyrelse besluttet, skriver DAGBLADET Roskilde fredag.

Mens musikskolen er kommunal, drives Lejre Billedskole privat, med tilskud fra kommunen. Med en fusion bliver billedskolen kommunal. Men der er ønske og vilje fra begge sider til en sammenlægning.

Det var i februar i år, at bestyrelsen for billedskolen henvendte sig til kommunen med et ønske om at blive lagt sammen med musikskolen. Årsagen er, at billedskolen organisatorisk er meget lille, og at musikskolen faktisk allerede varetager en stor del af billedskolens administration.

Det vil ikke være en usædvanlig manøvre at lægge billedskolen og musikskolen sammen. Halvdelen af landets kommuner driver allerede kommunale billedskoler, typisk i sammenhæng med den kommunale musikskole.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde fredag.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk