21. maj 2019
Der er lagt op til, at vejen ind til Muningårdens udstykning skal komme vestfra, fra Bispegårdsvej, i stedet for fra Lejrevej mod øst. Lejre Kommunes materiale
Der er lagt op til, at vejen ind til Muningårdens udstykning skal komme vestfra, fra Bispegårdsvej, i stedet for fra Lejrevej mod øst. Lejre Kommunes materiale
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Muningårdens udbygning et skridt videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Muningårdens udbygning et skridt videre
Lejre - 11. juni 2018 kl. 15:18
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Arbejdet med at lave en lokalplan til Muningårdens store udstykning på 9,5 hektar går nu i gang. Der er blevet lyttet til naboerne, og oplægget ændres i forhold til det første udkast, skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Det har politikerne i teknik- og miljøudvalget i Lejre Kommune givet grønt lys til. Den 9,5 hektar store udstykning ligger i den vestlige del af Lejre by, lige syd for Nørregårdsvej.

Projektet omfatter 62 boliger i forskellige størrelser. Der er nu lagt op til, at indkørslen til Muningårdens boligareal kommer til at ske fra Bispegårdsvej i stedet for Lejrevej. Lejres forvaltning mener, at dette er muligt, men der skal laves et fartdæmpende anlæg ved Bøgebakken.

På et borgermøde i marts kom en gruppe naboer med kritik og forslag, og Huscompagniet, som ejer arealet, har siden kommet med en plan, der i et vist omfang imødekommer naboernes forslag.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk