20. januar 2020
De stolte håndværkere, hvis store indsats har ført til den ene opgradering efter den anden på Tadre Mølles bygninger. Her ses de ved den nye stentrappe. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

De stolte håndværkere, hvis store indsats har ført til den ene opgradering efter den anden på Tadre Mølles bygninger. Her ses de ved den nye stentrappe. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møllen: De frivillige lægger sidste hånd på værket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møllen: De frivillige lægger sidste hånd på værket
Lejre - 07. september 2019 kl. 12:22
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Så er vi - dvs. de frivillige seniorhåndværkere - færdige med at restaurere hestestalden på Tadre Mølle.

Det fortæller Bent Gottfredsen, én af ildsjælene i renoveringerne, og han kan berette, at de frivillige i går blev færdige med en flot stentrappe til personaleindgangen. De stolte håndværkere er Bent, Frederik, Sven-Erik og John, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Tækkemanden har nedtaget det gamle stråtag på staldbygningen og begynder på det nye fredag.

- Det betyder, at vi inden for ca. 14 dage er færdige med den samlede restaurering, som vi begyndte på i 2011! siger Bent Gottfredsen.

De mange frivillige dage, der er lagt i restaureringer på møllen gennem årene, imponerer vicedirektør i ROMU, Iben Bækkelund Jagd:

- Det er et fantastisk flot stykke arbejde, og mange, mange timer, som I har lagt i arbejdet. Uden jeres engagement ville møllen slet, slet ikke være det fantastiske sted, som det er i dag. Og som så mange mennesker, ikke mindst denne sæson, nyder at komme forbi, skriver hun i en cadeau til det frivillige hold.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk