19. juli 2019
Der er brug for i langt højere grad at satse på den kollektive trafik for at udvikle turismen i Lejre, mener Lejre Turistforening. Arkivfoto
Der er brug for i langt højere grad at satse på den kollektive trafik for at udvikle turismen i Lejre, mener Lejre Turistforening. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mere turisme: Brug den kollektive trafik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mere turisme: Brug den kollektive trafik
Lejre - 18. februar 2019 kl. 09:15
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre Turistforening ser en fremtid i at samarbejde med trafikselskaber om at skabe vækst i den sjællandske turisme. Det skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Lejre Turistforening er blevet en vigtig aktør i udviklingen af turismen i Lejre Kommune. Det myldrer frem med initiativer fra foreningen, og foreningen vil nu gå ind i at styrke turisters brug af den kollektive trafik. Her er nemlig et overset potentiale.

I DAGBLADET Roskilde den 28. december 2018 stod der, at et nyt samarbejde mellem turistorganisationer og trafikselskaber skal skabe vækst i den sjællandske turisme.

Det har Lejre Turistforening bidt mærke i, og formanden, Hans Jørgen Lych Larsen nævner en rapport fra maj, der er lavet i samarbejde mellem diverse ministerier, regionerne, det Nationale Turistforum og COWI. Rapporten peger på en række initiativer, der kan styrke turisters brug af den kollektive transport.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk