7. august 2020
Der var masser af gode input fra de deltagende på workshoppen. Foto: Anders Rugbjerg Hoppe//FUTURELAND
gallery icon

Se billedserie

Der var masser af gode input fra de deltagende på workshoppen. Foto: Anders Rugbjerg Hoppe//FUTURELAND
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Massiv opbakning til studieboliger i Lejre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Massiv opbakning til studieboliger i Lejre
Opdateret 10. februar 2020 kl. 11:34
Lejre - 10. februar 2020 kl. 10:32
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag aften afholdt FUTURELAND en workshop om studieboliger i Lejre. Der var stor opbakning og interesse blandt de mange fremmødte. Der var både lokale og studerende fra blandt andet København.

- Jeg er jo selv vokset op her i Lejre og synes her er dejligt - og at der mangler sådan et sted her. Et sted med fokus på blandt andet fællesskab og med en grøn dagsorden. Det var super fedt at blive bekræftet i vores ide via de mange gode in puts til workshoppen og at få endnu flere med på rejsen, fortæller ungeambassadør i FUTURELAND, Nanna Bruun, som var en af initiativtagerne til torsdag aftens workshop på Lejre Bibliotek.

Aftenens program bestod af seks forskellige inspirationsoplæg, hvorefter de fremmødte deltagerne satte sig ved workshopbordene. Her blev drøftet alt fra arkitektur, inddragelse af lokalmiljøet til bæredygtighed og konkrete aktiviteter - alt sammen med studieboligen som omdrejningspunkt.

- FUTURELAND arbejder jo på at give unge en stemme og omsætte deres erfaringer til viden, der kan anvendes i udviklings- og beslutningsprocesser. Det er denne workshop et helt konkret eksempel på - og et eksempel på, at det virker. Nu håber vi på at næste skridt bliver, at vores ungeambassadører fremlægger de mange vigtige pointer fra workshoppen for politikerne. Vi håber, at vi kan samles om et endnu mere konkret projekt der har potentiale for fonde og andre interessenter, og så må vi se, hvad der videre sker derfra, siger projektleder for FUTURELAND, Mari Schmidt.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk