13. december 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Maria's Bageri flytter: Får butik i Brugsen i stedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Maria's Bageri flytter: Får butik i Brugsen i stedet
Lejre - 17. juli 2019 kl. 09:34
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra den 5. august vil Maria's Bageri i Hvalsø være at finde på anden side af gaden. Før var de at finde på Hovedgaden 25A, men fra august skal du over til Brugsen for at finde bageren.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Den 11. juni sidste år flyttede Maria's Bageri ind på Hovedgaden 25A i Hvalsø. Bageriet, der har hovedsæde i Tølløse, skifter nu adresse, da de rykker over på den anden side af gaden.

Fra og med den 5. august vil Maria's Bageri være at finde i Brugsen, der er i gang med en ombygning af bageren, så de kan flytte ind, når de åbner igen efter ferien.

- Vi forventer os rigtig meget af det nye setup. Vores kunder har i lang tid efterspurgt en rigtig bager i Brugsen, men pladsen har ikke været til det. Nu vil Maria's Bageri så flytte ind og levere brød og kager til bageriet, siger Claus Bramer, der er butikschef i Brugsen i Hvalsø.

Hel praktisk vil en lille smule af produkterne blive bagt i Brugsen, men da pladsen i bageriet er trangt, vil det meste blive transporteret til Hvalsø fra en anden lokation.

Butikken bliver Maria's Bageri og det vil udelukkende være bageriets egne produkter, der bliver solgt i den nye bager fra den 5. august.

- Det er en fantastisk win-win situation for alle parter her. Vi kommer til at kunne levere et langt bedre produkt, som kunderne har efterspurgt. Kunderne får det bedre produkt - og Maria's Bageri kommer til at have en bedre kundestrøm, da alle kunder i Brugsen vil passere bageriet. Og så vil åbningstiden også blive forbedret, da der nu bliver åbent fra klokken 6-19, fortæller Claus Bramer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk