20. november 2017
Politiet beder om hjælp til at opspore de to dansktalende mænd, der tirsdag stjal 30-40 kartoner cigaretter fra Dagli'Brugsen i Gevninge. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Politiet beder om hjælp til at opspore de to dansktalende mænd, der tirsdag stjal 30-40 kartoner cigaretter fra Dagli'Brugsen i Gevninge. Arkivfoto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mange kartoner cigaretter stjålet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange kartoner cigaretter stjålet
Lejre - 19. april 2017 kl. 10:29
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To mænd var sammen om et gement tricktyveri i Dagli'Brugsen i Gevninge og forsvandt med 30-40 kartoner cigaretter tirsdag. Det skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

Ca. 12.30 begyndte det med, at to mænd - A og B - henvendte sig til en medarbejder i butikken, da hun var i færd med fylde op med cigaretter fra en kasse. Den ene mand (A) bad om hjælp til at se på nogle opvasketabs og fik medarbejderen til at gå med sig, hvilket var en afledningsmanøvre. Manden betalte kontant for varen og forlod stedet.

I mellemtiden blev kassen med cigaretkartonerne stjålet, og alt tyder på, at det var den anden mand (B) der stod for selve tyveriet af cigaretterne. De to mænd beskrives som:

A: Mand, dansk af udseende, 20-25 år, 175-185 cm, almindelig kropsbygning, hvid hud og sort kort hår, skægstubbe og overskæg. Han talte dansk og havde sort arbejdstøj på og sort kasket.

B var en mand af dansk udseende, 20-25 år, 175-185 cm, muskuløs med hvid hud og kort hår. Han talte også dansk og havde lyse cowboybukser på, lys trøje med lynlås, lys kasket med mærke og lyse kondisko. Hvordan de to mistænkte mænd forsvandt fra området, vides ikke.

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket de to mænd eller måske et køretøj i området ved supermarkedet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk