23. april 2019
Arkivfoto: Katrine Wied
Arkivfoto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand slog på tæven på ældrecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand slog på tæven på ældrecenter
Lejre - 07. oktober 2018 kl. 11:18
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 35-årig mand får fem måneders ubetinget fængsel for overfald på en hjemmehjælper, to vagter og en politibetjent to sene aftener på Hvalsø Ældrecenter. Det skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Første gang var den 13. juli om aftenen kl. 23.30, hvor den 35-årige mand var på besøg hos en ældre mand på ældrecentret. Han skulle forlængst være gået - dvs. klokken 22 - men blev åbenbart rasende, da han fik dette at vide. Først skreg han og slog på den ældre mand.

Personalet ringede straks til politiet. Det fik den 35-årige til at tænde endnu mere af. Først skubbede han en kvindelige hjemmehjælper omkuld, sparkede hende på kroppen og tog kvælertag på hende. Dernæst skubbede han en kvindelig nattevagt omkuld, slog og sparkede hende flere gange på kroppen og i baghovedet.

Politiet ankom, hvorefter han slog en kvindelig politibetjent på armen og greb med sin venstre arm om hendes nakke og skubbede hende, så hun faldt ned på gulvet. Alt imens han råbte ukvemsord.

Senere, den 18. august, var den gal igen på Hvalsø Ældrecenter. Dette var ved samme tid sent om aftenen, og denne gang gik det ud over en mandlig tjenestegørende vagt på centret. Vagten blev skubbet flere gange og fik en knytnæve i hovedet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk