30. maj 2020
Familievejleder Lola Jensen ved Isefjorden, som hun ofte svømmer i. Foto: Hans Jørgen Johansen
Familievejleder Lola Jensen ved Isefjorden, som hun ofte svømmer i. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lola Jensen runder de 60

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lola Jensen runder de 60
Opdateret 02. september 2016 kl. 09:45
Lejre - 25. august 2016 kl. 10:18
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 26. august fylder den landskendte familievejleder Lola Jensen 60 år - og det har hun ingen problemer med. Hun er faktisk slet ikke bevidst om at blive ældre, som hun siger i et interview med DAGBLADET Roskilde torsdag.

Dagbladet har mødt Lola Jensen derhjemme i domicilen i Ejby, hvorfra hun har udsigt til den Isefjord, hun elsker. Hun svømmer en kilometer i den ad gangen og har gjort det i 25 år, og det har hun haft megen fornøjelse af.

Hendes energi fejler sandelig heller ikke noget. Hun er lige så sprudlende og nærværende, som hun altid har været. Med det ugentlige formiddags-indslag på TV2 om børneopdragelse og 115.000 følgere på Facebook, samt fortsat virke i marken som familievejleder har hun i den grad skruen i vandet, og drømmer på ingen måde om at lægge karrieren på hylden.

Lola Jensen er blevet kaldt teknik-forskrækket og gammeldags, fordi hun anbefaler, at børn først bør få en mobil ved 10-års alderen, og at brug af Ipad'en skal begrænses. Hun har fået rap over næsen af såvel den grund som andet, hun har sagt om for eksempel samværsordninger.

- Når man står offentligt frem, skal man kunne tåle den slags. Det er brændpunkter, og jeg tager debatten. Når jeg nu har den erfaring, at det grundlag, jeg står for, giver et bedre barneliv, så er det svært at tie stille - så kan man godt føle sig forpligtet. Jeg har 32 års erfaring som familievejleder, siger hun.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde torsdag, hvor Lola Jensen blandt andet kommer ind på, at børneopdragelsen herhjemme har mistet sin retning - men at der dog er gode muligheder i fremtiden for at vende situationen i en bedre retning.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk