26. juni 2019
Jakob Hasselstrøm fra Hvalsø har hovedrollen i Lad de døde hvile. Man kan møde ham i Hvalsø Bio den 30. januar. PR-Foto
Jakob Hasselstrøm fra Hvalsø har hovedrollen i Lad de døde hvile. Man kan møde ham i Hvalsø Bio den 30. januar. PR-Foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal skuespiller har hovedrolle i gyserfilm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal skuespiller har hovedrolle i gyserfilm
Lejre - 20. januar 2019 kl. 09:37
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke så tit, at en uafhængig dansk film får chancen for at blive set i de danske biografer. Og endnu sjældnere at det er et af Hvalsøs bysbørn, der har hovedrollen.

Men onsdag den 30. januar kan man se Sohail A. Hassans overhaling af 80'ernes fantasifulde ungdomsgysere »Lad de døde hvile« i en særforestilling i Hvalsø Bio.

Hovedrollen Jimmy spilles af Jakob Hasselstrøm, der er opvokset i Hvalsø, som blandt andet har medvirket i TV2 julekalender. Der bliver mulighed for at møde Jakob Hasselstrøm efter filmen, hvor han sammen med instruktøren Sohail A. Hassan og produceren Jannick Raunow fortæller om filmen.

Filmen handler om den unge Jimmy, der er fan af heavy metal, gys og det okkulte. Han har mistet sin mor og prøver nu at se hende igen via okkulte magter. Jimmy er en teenagedreng og i oprør med hele verden. Sin far gider han ikke tale med, og klassekammeraterne i den lille by synes, at han er en sær snegl.

Men da han får skabt kontakt med de forkerte døde og derved bringer moderens sjæl i fare, får han alligevel brug for de levende. »Lad de døde hvile« er en uafhængig danskproduceret gyserkomedie.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk