18. oktober 2021
Stifter og direktør i Nordic Quinoa, Lars Eghøj, fortæller, at firmaet så småt er begyndt at se på mulighederne for eksport. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Stifter og direktør i Nordic Quinoa, Lars Eghøj, fortæller, at firmaet så småt er begyndt at se på mulighederne for eksport. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal fødevarevirksomhed til international messe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal fødevarevirksomhed til international messe
Lejre - 12. oktober 2021 kl. 09:51

Lejre: Der er en stigende efterspørgsel på plantebaserede føde- og drikkevarer. Plantebaserede fødevarer er en af de hurtigst voksende fødevarekategorier, og den forventes at vokse yderligere de kommende år til at nå et globalt salg på 80 milliarder dollar i 2024.

Plant Based World Conference & Expo er en 100% plantebaseret B2B event for fødevarebranchen, der afholdes næste weekend i London. Her har Dansk Industri inviteret nogle af de danske virksomheder der udvikler og producerer innovative plantebaserede føde- og drikkevarer. Heriblandt Nordic Quinoa fra Lejre.

- Nordic Quinoa er en investering og mit bidrag til at gøre plantebaserede fødevare til en international styrke for Danmark. Jeg er passioneret omkring quinoa og dens egenskaber, og igennem Nordic Quinoas produkter vil jeg inspirere forbrugerne til at leve sundere og mere bæredygtigt, fortæller Lars Eghøj, stifter og direktør i Nordic Quinoa, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Lige nu fokuserer vi på vores hjemmemarked, men vi er så småt begyndt at se på mulighederne for eksport. Her er det britiske marked, med en mangfoldig befolkning og stigende efterspørgsel på økologiske, veganske og glutenfrie produkter, interessant og derfor glæder jeg mig til at deltage i eventen.

Nordic Quinoa har en mission om at udvikle sundere og mere klimavenlige fødevarer. Med udgangspunkt i dansk økologisk quinoa, udvikler og sælger de plantebaserede og økologiske produkter, med helt eller overvejende danske ingredienser.

- Quinoa er en vigtig ingrediens i et sundere og mere plantebaseret køkken, da det er en god kilde til både protein og kostfibre, slutter Lars Eghøj.

Produkterne fra Nordic Quinoa forhandles primært i mindre specialbutikker rundt omkring i landet, herunder hos Hegnsholt Gårdbutik i Lejre og Quinoa Helsekost i Roskilde.

ems

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk