17. januar 2018
Beboerne fik sig en forskrækkelse, da store dele af loftspudset på mændenes badeværelse faldt ned. Arkivfoto: Agnete Vistar
Beboerne fik sig en forskrækkelse, da store dele af loftspudset på mændenes badeværelse faldt ned. Arkivfoto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Loftspuds faldt ned på flygtningekro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Loftspuds faldt ned på flygtningekro
Lejre - 05. august 2017 kl. 07:51
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frygten var stor blandt flygtningene på Lindenborg Kro, da store dele af loftspudset over herrernes badeværelse faldt ned onsdag aften. Men der er nu taget hånd om problemerne, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Torsdag morgen tog Lejre Kommunes ejendomsservice ud og besigtigede skaderne. Det viste sig, at 60-70 procent af loftspudset havde sluppet fastgørelsen til forskalnings-brædderne på loftet over badeværelset.

Også en indsatsleder fra Vestsjællands Brandvæsen var ude på kroen og kunne konstatere, at der ingen fare var for familien, der bor på etagen oven på badeværelset. Desuden var borgmester Carsten Rasmussen (S) ude på kroen og besigtige skaderne.

Badeværelset blev spærret af, og udlejeren er kontaktet. Han skal stå for reparationerne, og der bliver nu sat håndværkere på opgaven.

Fredag eftermiddag blev der sat en wc-badevogn op ved kroen. Den står ved kroen et par uger, indtil badeværelset og loftet er i orden igen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk