19. oktober 2019
Katinka Louise Larsen og datter Antonia havde travlt med at lave gløgg og æbleskiver i weekenden, hvor der var stort rykind hos Livsstil på Eghom Slot. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Katinka Louise Larsen og datter Antonia havde travlt med at lave gløgg og æbleskiver i weekenden, hvor der var stort rykind hos Livsstil på Eghom Slot. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Livsstilsfirma har sat blus på gartnerboligen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Livsstilsfirma har sat blus på gartnerboligen
Lejre - 19. november 2018 kl. 10:11
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De to iværksættere Katinka Louise Larsen og Anja Bøtker har udvidet kraftigt på deres succesrige koncept »Livsstil på Egholm Slot« og har åbent hver weekend med 26 butikker helt til jul. Det skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Forleden kom et tysk par hele vejen op fra Tyskland for at besøge det gamle gartneri på Trehøjevej nær Biltris, hvor »Livsstil på Egholm Slot« holder til. De blev i fire timer. Og da Dagbladet kiggede forbi i weekenden, var en stor engelsk familie rundt i de 26 butikker i og omkring gartnerboligen og i den gamle folestald på området.

Her kan man gå på opdagelse i de mange antikviteter, den franske og svenske landstil og fint udstillede miljøer med præg af jul. Imens var der forrygende travlt i hovedbutikken, hvor Katinka Louise Larsen og hendes datter Antonia lå vandret for at betjene købelystne kunder og lave gløgg og æbleskiver. Katinka Louise Larsen er indehaver af Livsstil på Egholm Slot sammen med Anja Bøtker, der bor i Kirke Hyllinge.

- Det går kun fremad! Det er jo ikke strøgkunder, vi har her, men et sted, hvor faste kunder kommer og shoppe-oplever, fortæller Katinka i et roligt øjeblik.

I alle weekenderne frem til jul er der åbent i de 26 butikker fra klokken 12-17, dog en halv time mere torsdag-fredag.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk