26. oktober 2020
»Rejsen ud i Rummet« er et foredrag, som holdes af astrofysiker Hans Kjeldsen. PR-Foto
»Rejsen ud i Rummet« er et foredrag, som holdes af astrofysiker Hans Kjeldsen. PR-Foto
Foto: NASA
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Livestream - et nyt initiativ i biografen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Livestream - et nyt initiativ i biografen
Lejre - 25. september 2020 kl. 11:52
Af Agnete Vistar

Fra oktober kan man i Hvalsø Bio opleve livestreaming af foredrag om naturvidenskab fra Aarhus Universitet. Første foredrag er tirsdag den 6. oktober, hvor professor i astrofysik, Hans Kjeldsen, taler om Rejsen ud i Rummet.

Det er universitetet, der har sat gang i foredragsserien, og de har fået Carlsbergfondet til at finansiere projektet. Derfor er der gratis entré til foredragene.

De holdes af forskere, der er på topniveau, og som samtidig er kendt som fremragende formidlere. Det er forskere, der kan fortælle om et meget kompliceret naturvidenskabeligt stof, så alle - uden forudsætninger - kan følge med og få kendskab til vigtige emner.

Der livestreames fra klokken 19.00 til 21.00 med en indlagt pause, og det er vigtigt, at man kommer i god tid. Der er fastsat en vejledende mødetid klokken 18.45. For at sikre sig adgang skal man reserve plads via biografens hjemmeside www.hvalsoebio.dk.

I andre biografer og kulturhuse, hvor man allerede har prøvet at livstreame fra Aarhus Universitet, har der været stor interesse med mange fyldte sale. Derfor er det nok klogt, at man reserverer i god tid. Man skal huske, at der af hensyn til sikkerheden kun udbydes 58 billetter.

Hvalsø Bio er også med, når den verdensberømte professor i DNA forskning, Eske Willerslev, holder livestreamforedrag tirsdag den 17. november. Hans emne er »Tilblivelsen af det moderne menneske«.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk