18. januar 2021
En oversigt over det planlagte byggeri af 25 relativt store lejeboliger lige midt i Abbetved, med fødevej til Brobjergvej. Lejre Kommunes materiale
En oversigt over det planlagte byggeri af 25 relativt store lejeboliger lige midt i Abbetved, med fødevej til Brobjergvej. Lejre Kommunes materiale
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lille landsby vil vokse voldsomt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lille landsby vil vokse voldsomt
Lejre - 12. juni 2019 kl. 12:56
Af Agnete Vistar

Det er svært at forestille sig en mere massiv modstand, end den, som landsbyen Abbetveds beboere mobiliserer mod en voldsom udvidelse af deres lille fredelige landsby. Det skriver DAGBLADET Roskilde onsdag.

Ifølge planerne vil Abbetved, der ligger i et fredet landskab, vokse til en tredobling med 25 nye boliger. Der er 12 ejendomme i byen pt, fritliggende huse og gårde med smuk natur mellem og omkring sig.

Et flertal i teknik- og miljøudvalget i Lejre Kommune har givet grønt lys til, at der kan dispenseres fra den gældende lokalplan, så der gives landzonetilladelse til projektet.

Det er Johann-Philip baron von Malsen-Plessen fra Lindholm gods, der barsler med planerne som bygherre og idemand, idet de planlagte 25 nye boliger skal ligge inden for landsbyafgrænsningen. De 25 relativt store, attraktive boliger i halvandet plan skal være lejeboliger.

Se også DAGBLADET Roskilde onsdag.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk