8. juli 2020
Midtsjællands Rideskole har vundet et utal af priser og medaljer i det forgangne år. Til venstre ses Lisbet Seierskilde, der har undervist pigerne. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Midtsjællands Rideskole har vundet et utal af priser og medaljer i det forgangne år. Til venstre ses Lisbet Seierskilde, der har undervist pigerne. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lejres mange idrætsstjerner hædret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lejres mange idrætsstjerner hædret
Opdateret 20. januar 2020 kl. 09:38
Lejre - 19. januar 2020 kl. 09:09
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Igen i 2019 har mange idrætsudøvere - ung som gammel, gjort sig bemærket i stævner, til DM og endda VM i deres discipliner. Lørdag eftermiddag blev de hædret i Kirke Hyllinge Hallen, skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

De hyldes traditionelt på Folkeoplysningens store hædersdag, og alle aldre var repræsenteret, da de mange lokale idrætsudøvere blev kaldt op på scenen og hyldet i Kirke Hyllinge Hallen, hvor langt over 100 var mødt op.

Dog fik man ikke det største navn af alle at se - verdensmesteren i landevejscykling, Mads Pedersen, der bor i Lejre. Men så får vi jo ham bare at se i stedet i tv til de kommende storløb, iført den regnbuefarvede verdensmestertrøje.

Lederprisen 2019 gik til den altfavnende ildsjæl Jette Brøndsted fra KHKS Håndbold. OG denne forening kunne også mønstre Trænerprisen 2019, der gik til Gitte Papke, der gennem otte år har været en super engageret og inspirerende træner for tumlingene.

LÆS meget mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk