15. oktober 2019
Lejre Kommunes pavillon, med banneret Mad og Oplevelser, fik mange besøgende i bededagsferien på Ledreborg. Også på den første regnfulde dag. Foto: Jørgen Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Lejre Kommunes pavillon, med banneret Mad og Oplevelser, fik mange besøgende i bededagsferien på Ledreborg. Også på den første regnfulde dag. Foto: Jørgen Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lejre scorede point på livsstilsdage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lejre scorede point på livsstilsdage
Lejre - 20. maj 2019 kl. 12:34
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre Kommune fik på Ledreborg Livsstilsdage profileret Lejre som arnested for produktion af såvel delikate og unikke fødevarer som særlige oplevelser. Og rigtigt mange besøgte Lejre-pavillonen, selv på den regnvåde fredag, skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

16 producenter og madhåndværkere i Lejre Kommune havde deres produkter repræsenteret i den ene ende af pavillonen, mens repræsentanter fra nogle af Lejres gode store attraktioner stod i den anden ende.

Ole Falck, indehaver af Egholm Museum stod klar til at fortælle om sin attraktion, der rummer et Draken-fly, en sovjetisk tank og en meget stor kollektion af effekter fra 2. Verdenskrig.

- Vi er en del af Lejre, og vi vil gerne være med til at profilere, hvad der findes her. Det er andet år, vi er med her, og jeg kan konstatere, at folk viser stor interesse for Egholm Museum og de ting fra museet, vi har med her, siger Ole Falck.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk