17. maj 2021
Trine Lindhardt Roux er en af de to historiefortællere, som det mindre publikum kan glæde sig til at møde på Lejre Høstfestival. Foto: Steen Puggaard
Trine Lindhardt Roux er en af de to historiefortællere, som det mindre publikum kan glæde sig til at møde på Lejre Høstfestival. Foto: Steen Puggaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lejre Høstfestival holder fanen højt: Se programmet her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lejre Høstfestival holder fanen højt: Se programmet her
Lejre - 28. august 2020 kl. 14:06
Af Daniel Sennek

Det store høstmarked er aflyst, men med musik, gode historier, lokalpolitisk debat og en lille café vil bestyrelsen bag Lejre Høstfestival igen lægge kræfter i for at skabe en hyggelig, berigende og festlig dag for store og små.

arrow Læs også: Lejre Høstfestival 2020 gennemføres

Lejre Høstfestival finder sted lørdag den 12. september klokken 10.00 til 16.00 ved Domus Felix midt i Lejre Stationsby. Dagen bliver inddelt i tre blokke, hvortil der skal reserveres (gratis) billetter, således at deltagerantallet kan overholdes i forhold til forsamlingsforbuddet. Der sprittes af løbende, der skal holdes behørig afstand og der uddeles mundbind til alle deltagere.

- Vi gennemfører de dele af festivalens program, der giver os mulighed for at kontrollere antallet af deltagere. Derfor har vi ladet os inspirere af svømmehalsmodellen og inddelt dagen i grøn, rød og gul blok med hvert deres tema. Så kan man vælge at reservere billet og komme til det, der interesserer én mest - lokalpolitik, børne- eller voksenunderholdning. Der må jo højest være 100 i alt på pladsen og det prøver vi at løse på denne måde. Vi vil hellere holde en lille festival end slet ingen, siger Kirsten Løffler Reich, der sidder i bestyrelsen for Lejre Høstfestival.

Caféen sælger hjemmelavet, økologisk mad og drikke fra klokken 10.00 til 16.30.

Grøn blok fra klokken 10.00 - 12.15

Klokken 10.00 - 10.15 VELKOMMEN Åbningstale v. borgmester Carsten Rasmussen

Klokken 10.20 - 11.50 LOKALPOLITISK FOLKEMØDE: Grønne studieboliger, bæredygtige fællesskaber. Unge fra FUTURELAND og Ung Energi i dialog og debat med de lokale politikere - bl.a.: Carsten Rasmussen (S), Tina Mandrup (V), Michael Ralf Larsen (SF), Grethe Nørtoft Saabye (K), Ivan Mott (EL), Thea Dysted (RV)

Klokken 11.50 - 12.15 CAFÉ OG MUSIK Økologisk, hjemmelavet mad og drikke i caféen. Den unge Trio Karan spiller nordisk folkemusik m. moderne touch

Rød blok 12.30 - 14.15

Klokken 12.45 - 13.45 BØRNESCENEN. I æblehaven går en af Lejres bedste fortællere og en sanger på scenen med finurlige fortællinger om fællesskab og afstand - for de 3 til 9-årige og deres familier.

Klokken 13.45 - 14.15 CAFÉ OG MUSIK. Økologisk, hjemmelavet mad og drikke i caféen. Den unge Trio Karan spiller nordisk folkemusik m. moderne touch.

Gul blok klokken 14.30 - 16.30

Klokken 14.45 - 15.45 LARS BOM OG HOLDET BAG 'KÆRLIG HILSEN HC ANDERSEN'. Hør om arbejdet med et usædvanligt stykke dansk musikdramatik og fåfine smagsprøver med sange og tekster fra den anmelderoste forestilling. Portræt af en forfatter, du troede, du kendte.

Klokken 15.50 - 16.30 KONCERT MED TRIO KARAN. Trioens musik afspejler det tiltagende efterår, når sensommerbrisenhvisler gennem fløjte og strygere, og skaber rum refleksion og valsetrin. Koncerten indledes og afsluttes med fællessang og behørig afstand.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk