15. april 2021
Lejre Fitness har haft stor opbakning, og nu begynder de sidste økonomiske brikker at falde på plads. Hvis alt flasker sig, håber formanden Carsten Skov, at der åbnes til marts næste år. Foto: Daniel Sennek
gallery icon

Se billedserie

Lejre Fitness har haft stor opbakning, og nu begynder de sidste økonomiske brikker at falde på plads. Hvis alt flasker sig, håber formanden Carsten Skov, at der åbnes til marts næste år. Foto: Daniel Sennek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lejre Fitness arbejder på højtryk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lejre Fitness arbejder på højtryk
Lejre - 29. december 2019 kl. 09:39
Af Daniel Sennek

Tilbygningen til Lejrehallen står færdigt, og dermed er Lejre Fitness klar til næste skridt i kampen for at åbne. Der ansøges på højtryk hos forskellige fonde og foreninger, og der er allerede givet store beløb. Men der mangler endnu lige de sidste detaljer, inden de helt store beløb kan tikke ind på kontoen, så Lejre Fitness kan købe de mange maskiner og udstyr, som der kræves.

- Lige nu afventer vi en underskrift på en brugsaftale hos kommunen, men det er bare de sidste officielle papirer, der skal falde på plads. Når det er gjort, kan vi optage et rentefrit lån hos Bevæg dig for livet på 300.000 kroner, fortæller formanden for Lejre Fitness, Carsten Skov.

Foreningen har allerede fået bevilget 50.000 kroner fra Nordea Fonden og 100.000 kroner af DGI og DIF's foreningspulje, ligesom de har ansøgt Trygfonden om 200.000 kroner. Økonomien falder altså lige så stille på plads.

- Vi har også solgt støttemedlemskaber, hvor borgere har kunnet blive medlemmer allerede inden Lejre Fitness stod klar med et center. Vi har omkring 210 støttemedlemmer, og det er også noget, der har hjulpet os i ansøgningerne. Det viser en stor opbakning fra folk, som vi har kunnet mærke hele vejen gennem forløbet, siger Carsten Skov.

- Vi har også haft et rigtig godt samarbejde med Allerslev Gymnastikforening, der virkelig støtter op om projektet, tilføjer han.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk