23. april 2019
Henrik Byrial kender sin aronia-juice, som nu testes for sunde egenskaber på et regionshospital. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Henrik Byrial kender sin aronia-juice, som nu testes for sunde egenskaber på et regionshospital. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lærere og forskere fik inspiration

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lærere og forskere fik inspiration
Lejre - 16. marts 2019 kl. 09:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Rita Vestergård
Skolebørn i Lejre skal lære maddannelse, og i den ånd har Lejre-lærere og forskere besøgt lokale producenter.

Det skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

- Sundhed og mad handler om kreativitet, lød et budskab fra en af de lokal fødevareproducenter, som en gruppe lærere i madkundskab og forskere fra Professionshøjskolen Absalon i Roskilde besøgte forleden.

Gruppen besøgte Andelslandsbyen Nyvang i Holbæk, Birthesminde med økogrise, det økologiske landbrug MULD og Hesselbjerggaard ved Kattinge.

Her viste Michael Svane rundt og fortalte i drivhuset om gårdens drift med dexter kvæg, får og høns. Endelig hørte de om Kattinge Kraut.

Endelig kørte gruppen til Vibe Økologi i Lejre, hvor Henrik Byrial fortalte om sine aronia-bær.

Dette er en forkortet udgave af artiklen. Se DAGBLADET Roskilde lørdag på papir/e-avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk