23. januar 2020
Sluserne for oven var åbnet fra start - og regnen væltede ned over Hvalsø Kulturnat, der fik godt med regn de første mange timer. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Sluserne for oven var åbnet fra start - og regnen væltede ned over Hvalsø Kulturnat, der fik godt med regn de første mange timer. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturnatten druknede (næsten) i regn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturnatten druknede (næsten) i regn
Lejre - 07. september 2019 kl. 07:55
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Regnen væltede ned fra starten af Kulturnatten i Hvalsø, hvilket klart gjorde et indhug på deltagere på Hovedgaden. Men humøret var i top blandt de fremmødte.

Det skriver DAGBLADET Roskilde.

På Hovedgaden i Hvalsø var de mange boder, scener til musik og åbne butikker klar til at modtage kunder, besøgende og glade gæster, der dog ikke ligefrem vrimlede fra start. Men et pænt fremmøde, når man tænker på vejret, af familier, ældre og unge havde fundet regntøj og paraplyer frem, så der blev slynget varer over disken.

- Starten har virkelig været våd og kold, så der har ikke været det store salg. Vi håber på bedre vejr i de sidste timer, men det ser ikke sådan ud lige nu, siger John Dalgaard fra Gaardbutikken Ryegaard Rejsestald.

Vejret satte en klar dæmper på festlighederne, men efterhånden som aftenen skred frem, svandt regnen en smule, så da de musikalske underholdende indslag gav den gas sent på aftenen, anført af hovednavnene, Niels Skousen og Østkyst Hustler, der underholdt på den store scene på kropladsen, var en del mennesker mødt frem, og havde en fest.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk