5. august 2021
Store Bagedag er en populær tradition på Tadre Mølle i sommerferien. Her et glimt fra en tidligere bagedag på møllen. Arkivfoto: Rita Vestergård
Store Bagedag er en populær tradition på Tadre Mølle i sommerferien. Her et glimt fra en tidligere bagedag på møllen. Arkivfoto: Rita Vestergård
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom til bageweekend på møllen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom til bageweekend på møllen
Lejre - 17. juli 2021 kl. 07:13
Af Agnete Vistar

Denne weekend, den 17. og 18. juli klokken 12-16 begge dage, er der bageweekend på Tadre Mølle, hvor der bages mel til brød.

Den, der kommer først til mølle, får først malet melet! Oplev naturens kræfter, når den gamle vandmølle forvandler korn til mel. Der vil være forskellige aktiviteter på dagen, så alle familiens medlemmer kan sætte sanserne i brug.

Café Maries Minde sælger kaffe og lidt sødt, så der er rig mulighed for at gøre en dag ud af det.

Det er nødvendigt at bestille plads til dagen på forhånd. Man skal komme inden for den time, som man booker ind på, men man må gerne blive længere end én time (som der ellers står på billetten), dog højst til kl. 16.00.

Billetter til voksne koster 35 kroner; børn og unge 0-17 år er gratis. Billetten giver også mulighed for besøg i udstillingen og på møllen på dagen.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk