6. december 2020
Ved julearrangementet i 2019 blev der ogsåarbejdet med ting fra naturen. Foto: Louise Liv Holm
Ved julearrangementet i 2019 blev der ogsåarbejdet med ting fra naturen. Foto: Louise Liv Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom med ud på åbne juleruter i skovene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom med ud på åbne juleruter i skovene
Lejre - 19. november 2020 kl. 11:51
Af Agnete Vistar

Fra torsdag den 19. november og frem til søndag den 22. november kan man komme med i Bidstrup Skovene og Boserup Skov, hvor Nationalpark Skjoldungernes Land og Naturstyrelsen Midtsjælland inviterer til julearrangement.

I begge skove vil en julerute vise skovgæster rundt, og undervejs på ruterne vil der være udlagt gran til at binde julekranse - på egen hånd og under forhold, der overholder alle corona-restriktioner.

Ude på juleruterne vil man kunne læse om mos, kogler, bær og andre af de fine genstande i skoven, som gør sig godt i juledekorationer. Langs ruten vil man kunne samle lidt af hvert til sin egen krans og finde inspiration til andre typer julepynt, som kan laves af naturens materialer.

Ruten i Bidstrup Skovene starter ved P-pladsen ved Storskoven, der ligger ved Skovvej 34, Hvalsø. Ruten i Boserup Skov begynder ved P-pladsen, Boserupvej 81, Roskilde.

Juleruterne, der er én til halvanden km lange, skal opleves på egen hånd. Det betyder også, at ruterne er åbne hele døgnet. Hunde velkomne i snor. Husk også at tage alt affald med hjem igen.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk