13. april 2021
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar til kriseramte kvinder: Bella Vista er åbnet i den gamle Lindenborg Kro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar til kriseramte kvinder: Bella Vista er åbnet i den gamle Lindenborg Kro
Opdateret 02. marts 2021 kl. 12:16
Lejre - 02. marts 2021 kl. 11:56
Af Tekst og foto: Tomas Skov

- Du skal ikke tage billeder af mig i dag. Jeg har ikke sovet i 14 dage, siger leder af Bella Vista Krisecenter, Bibi Stella Kirkegaard.

Mandag eftermiddag summer den forhenværende Lindenborg Kro nær Gevninge fortsat af håndværkere. Men alt skulle angiveligt stå klar allerede tirsdag morgen 2. marts, hvor Bella Vista Krisecenter nu er en realitet. Målgruppen er voldsramte kvinder, og der er plads til op til 20 kvinder og deres medfølgende børn i den 2200 kvm store ejendom.

Frihed til indretning
De 20 værelser får næsten alle eget badeværelse, vægge er blevet flyttet, køkkenet er udvidet, og den gamle barstue, The Hunting Room, er blevet til et meditationsrum.

- Jeg har et godt samarbejde med ejeren Philip baron von Malsen-Plessen. Vi finder altid løsninger, og jeg har fået frihed til at indrette stedet optimalt som krisecenter for disse kvinder og deres børn, siger Bibi Stella Kirkegaard.

Smukke rammer
De kvinder, der i fremtiden søger til Bella Vista, ville nok helst have været foruden. Men når det ikke kan være anderledes, så finder de i hvert fald her ideelle rammer med masser af plads og den smukkeste udsigt over fjorden gennem de store vinduespartier i de mange opholdsstuer.

Omkring 15 medarbejdere på Bella Vista står klar til at tage imod de kommende beboere, herunder pædagoger, socialrådgivere, børnerådgivere, en faglig leder, en psykolog samt rengøringspersonale.

Se mere på www.bellavistakrisecenter.dk eller på Facebook: Bella Vista Krisecenter

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk