26. juli 2021
Formand for Lejre Fitness, Carsten Skov, glæder sig rigtig meget til at åbne dørene den første weekend i august. Foto: Daniel Sennek
gallery icon

Se billedserie

Formand for Lejre Fitness, Carsten Skov, glæder sig rigtig meget til at åbne dørene den første weekend i august. Foto: Daniel Sennek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar til åbning: Maskinerne er kommet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar til åbning: Maskinerne er kommet
Opdateret 22. juni 2020 kl. 08:55
Lejre - 22. juni 2020 kl. 08:53
Af Daniel Sennek

Weekenden 1. og 2. august åbner lokalerne op i Lejre Fitness til medlemmerne, der langt om længe kan komme i gang. Maskinerne og udstyret er leveret og klar til åbningen.

- Det er jo super fedt, at vi nu er klar til at åbne. Vi står her med en fantastisk følelse efter fire års hårdt arbejde, hvor vi virkelig har startet helt fra bunden. Planen er, at vi holder et åbent hus-arrangement, så man henover hele weekenden kan komme forbi og se centret, så vi overholder alle retningslinjer i forhold til corona, siger Carsten Skov, der er formand for Lejre Fitness.

Glæden over nu endelig at kunne slå dørene op til Lejre Fitness er stor hos formanden, der dog lige må vente til efter juli måned.

- Coronavirusen har jo bremset os lidt her til foråret, og selvom vi faktisk er klar til at åbne nu, så kan vi først åbne i august, da kravene om rengøring ikke kan opretholdes i juli måned. Men nu har vi ventet i fire år, så en enkelt måned mere gør nok ikke så meget, lyder det fra en meget tilfreds formand.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk