5. december 2020
Det imponerende lysshow på Ledreborg har skabt voldsomt rykind fredag og lørdag aftener. Nu udvides åbningstiden søndag. Foto: Jørgen Jørgensen
Det imponerende lysshow på Ledreborg har skabt voldsomt rykind fredag og lørdag aftener. Nu udvides åbningstiden søndag. Foto: Jørgen Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kilometerlange køer til Ledreborgs lysshow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kilometerlange køer til Ledreborgs lysshow
Lejre - 15. november 2020 kl. 10:04
Af Agnete Vistar

Det eventyrlige lysshow med oplysning af Ledreborg Slot og slotspark i mange farver disse aftener er blevet en kæmpe succes. Så stor, at kilometerlange køer dannede sig på Ledreborg Allé og endda ned ad sideveje lørdag aften.

Ledreborg gods måtte på et tidspunkt lukke indkørslen til Ledreborg på grund af de mange besøgende til parken. Ledreborg beklagede på Facebook. Men af hensyn til alles sikkerhed måtte slottet træffe denne beslutning.

Folk blev bedt om at vende rundt - nogle efter at have holdt i kø i tre kvarter. Søndag eftermiddag og aften er sidste åbningsdag, og det sker med udvidet åbningstid. Ledreborg Slot har offentliggjort følgende på Facebook:

»Der har i de sidste aftener været en meget stor interesse for at gå en aftentur i den belyste park. Derfor vil vi bede om stor tålmodighed, da vi af sikkerhedsmæssige årsager må begrænse antallet af besøgende i parken. Hvis I oplever bilkø, tag en kop kaffe og kom tilbage lidt senere«.

»Hvis I ikke har børn med, prøv at komme senere på aftenen. Vi åbner allerede klokken 16.30 i dag og forlænger parkens åbningstid med en time til klokken 22.00.«

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk