20. november 2019
Ægteparret Susanne Seierskilde og Gert Pedersen var i centrum på festdagen på Jonstrupgården, hvor 50 års jubilæet blev fejret. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Ægteparret Susanne Seierskilde og Gert Pedersen var i centrum på festdagen på Jonstrupgården, hvor 50 års jubilæet blev fejret. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt rideskole fejret for 50 år med enestående resultater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt rideskole fejret for 50 år med enestående resultater
Lejre - 23. juni 2019 kl. 08:09
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jonstrupgården nær Osted blev lørdags fejret som et helt unikt sted. Ægteparret Susanne Seierskilde og Gert Pedersen kunne fortælle, at de nu har tredje generation af ryttere på rideskolen, skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Masser af gæster kiggede forbi på festdagen - og hestene fornemmede det også. Der var klare øjne, rejste nakker og spidsede ører rundt om i staldene og i den store ridehal, hvor ét af de mange indslag i løbet af eftermiddagen var en meget flot kvadrille, udført af ni konkurrenceryttere på store ponyer.

Det var dog først og fremmest Susanne Seierskilde og Gert Pedersen, der stod i centrum. For det er ikke så lidt, parret har søsat og udviklet gennem de 50 år.

- Det har været 50 spændende år. Vi har altid følt, vi har fået megen opbakning fra lokalområdet. Det er skønt at møde ryttere og forældre, der synes, at de år, de havde på Jonstrupgården med børn og heste, har betydet utroligt meget for dem og er en tid, de aldrig vil glemme. Vi har nu elever på tredje generation i rideskolen, fortæller Susanne Seierskilde og Gert Pedersen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk