21. juni 2021
Mens brandfolk havde travlt med at rydde op efter de mange bilers sammenstød på Holbækmotorvejen, hobede en kæmpe-kø sig op. Foto: presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Mens brandfolk havde travlt med at rydde op efter de mange bilers sammenstød på Holbækmotorvejen, hobede en kæmpe-kø sig op. Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpe sammenstød på motorvejen: Her er årsagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpe sammenstød på motorvejen: Her er årsagen
Lejre - 19. november 2020 kl. 16:12
Af Agnete Vistar

Det omfattende uheld, som skete på Holbækmotorvejen kort før klokken 10 torsdag i vestgående retning, omfattede ikke »kun« seks biler, som det først forlød, men syv biler.

Og nu har politiet fået kortlagt, hvordan det kunne gå så galt.

arrow Læs også: Seks biler i voldsomt uheld på motorvejen

Der er tale om en kædereaktion, som tog sit udspring i, at 34-årig mandlig bilist fra Køge kom kørende mod vest og kort efter Sonnerup-afkørslen tabte fire-fem skilte fra en trailer på bilen.

En bil, der kom kørende bagved, blev ramt af skiltene. Føreren, en 54-årig mand fra Krænkerup på Fyn, stoppede op og ville fjerne skiltene. Men hans bil blev kort efter strejfet af en bil, der kom kørende bagfra - bilisten i denne tredje bil forsøgte at undvige, men mistede herredømmet over bilen, da han strejfede den holdende bil.

Herved ramlede han ind i en fjerde bil, der kom kørende i 2. spor (ved midterrabatten). Bilisten i den fjerde bil bremsede hårdt op, hvorved han blev ramt af en femte bil bagfra. Og denne blev så ramt af en sjette bil. Og ifølge Midt- og Vestsjællands Politi blev også en syvende bil involveret.

- Fire personer fra bilerne blev kørt til tjek på skadestuen. For nogle af dem blev det en meget brat opbremnsning. Men der var ingen behandlingskrævende skader - ingen alvorlige kvæstelser. Mest knubs, fortæller Martin Bjerregaard, Midt- og Vestsjællands Politi.

Motorvejen blev afspærret lige efter uheldet i vestgående retning i begge spor indtil klokken 11.15 - i mellemtiden blev køen mod vest mange kilometer lang.

Tre af fire havarerede biler blev nødfjernet, mens en fjerde står med politistrimmel på i nødsporet.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk