18. oktober 2019
Musikscenen i år bliver ngoet anderledes - og får besøg af Østkyst Hustlers. Foto: Palle Bruselius
Musikscenen i år bliver ngoet anderledes - og får besøg af Østkyst Hustlers. Foto: Palle Bruselius
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpe 90'er-stjerner til kulturnatten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpe 90'er-stjerner til kulturnatten
Lejre - 16. juni 2019 kl. 12:58
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Han får lidt. Alt for lidt.« Sådan lyder et af Østkyst Hustlers største hits i 90'erne, og nu kommer rapgruppen til en af årets store begivenheder i Lejre Kommune, Hvalsø Kulturnat. Bestyrelsen i Hvalsø Kulturnat arbejder ihærdigt på at skrue et spændende program sammen. I år bliver det sandsynligvis endda med tre scener i stedet for de traditionelle to scener.

Det skriver DAGBLADET

Hovedscenen er igen placeret på kropladsen, hvor Kulturnatten de seneste år har haft et cirkustelt, men det erstattes i år af en stor åben scene, så der er mere plads til hovednavnet. Kropladsen bliver stadig omdrejningspunktet for flere bands eller solister, herunder aftenens hovednavn. Også ved Josefine Mode vil der være en scene, ligesom en ny scene placeres.

- Siden sidste års kulturnat er Søtorvet blevet åbnet, og det giver jo os et nyt spændende byrum at arbejde med. Det vil blandt andet betyde, at vi stiller en scene op tæt på Fakta-butikken. Hvem der skal spille der, kan vi ikke fortælle endnu, men det skal nok blive godt, fortæller Palle Bruselius, formand for foreningen Hvalsø Kulturnat.

Butikkerne på Søtorvet deltager naturligvis i kulturnatten oplyses det.

- Lige nu har vi en masse bolde i luften; fuldstændig som vi plejer at have på denne tid, så det er svært at - allerede nu - at fortælle om programmet. Boldene skal jo lige lande. Vi glæder os meget til at præsentere en flot kulturnat med mange nye tiltag, siger Palle Bruselius.

En af boldene, der ikke længere er i luften er hovednavnet på musikscenen på Kropladsen. Med hits som »Verdens Længste Rap«, »Han får for lidt« og »Hustlerstil« bliver der gang i den på kropladsen.

Op gennem 1990'erne satte Østkyst Hustlers deres tydelige præg på dansk musik og spillede koncerter på landets største scener. Østkyst Hustlers har vundet et hav af priser. Blandt andet har de modtaget ni Danish Music Awards.

Hvalsø Kulturnat finder hvert år sted den første fredag i september - i år er det den 6. september. Man kan følge med på www.hvalsoekulturnat.dk og på kulturnattens Facebook-side.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk