18. januar 2021
Lions Lejre stod for juletræstændingerne i Gevninge, Osted og Lejre, hvor Julemanden delte sponsorerede godteposer ud. Foto: Daniel Sennek
gallery icon

Se billedserie

Lions Lejre stod for juletræstændingerne i Gevninge, Osted og Lejre, hvor Julemanden delte sponsorerede godteposer ud. Foto: Daniel Sennek
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julemusik, julemand og juletræer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julemusik, julemand og juletræer
Lejre - 01. december 2019 kl. 10:18
Af Daniel Sennek

Selvom solen skinner fra en næsten skyfri himmel, så breder julestemningen sig i støt tempo foran Dagli' Brugsen i Gevninge. Her leverer Lejre Musikskole lydtapetet med klassiske juletravere, der sætter den helt rigtige stemning blandt de omkring 65-70 fremmødte børn og voksne, de er samlet til juletræstænding i deres by.

Med gløgg, sodavand, julemand og julegodter er der noget for enhver smag til både børn og voksne, der stemmer i fællessang til lyden fra musikskolens fløjter og saxofoner.

De glade fremmødte kan godt nok ikke rigtig se de tændte lys i det direkte sollys - når juletræet endda er halvt omringet af vejarbejde - men det slår hverken børn eller voksne ud, der hygger sig denne lørdag.

- Vi synes jo,a t det er vildt hyggeligt, at der er nogen, der sørger for at lave sådanne arrangementer. Det er med til at styrke sammenholdet og giver en oplevelse til børnene, fortæller Martin Nielsen, der har taget sine tre børn med.

Til juletræstændingen i Osted mødte godt halvanden hundrede mennesker op, mens der var endnu flere foran Domus Felix i Lejre, hvor der også var årets julemarked indendørs.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde mandag

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk