28. marts 2020
Bøgebakken Ældrecenter. Arkivfoto
Bøgebakken Ældrecenter. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jobbank: Efterlyser hænder til beredskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jobbank: Efterlyser hænder til beredskab
Lejre - 21. marts 2020 kl. 08:03
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre Kommune åbner nu en jobbank og efterlyser pensionister, efterlønnere, studerende og andre, der kan træde til med kort varsel og være med til at sikre bemandingen på plejecentre, i hjemmeplejen og på andre vitale områder.

Det sker, hvis coronavirussen fører til et så stort pres på især sundhedsområdet og de sociale tilbud, at kommunen ikke kan løfte opgaven med sine egne ansatte.

Man kan registrere sig i jobbanken, hvis man har en sundhedsfaglig eller socialpædagogisk uddannelse eller er studerende på de samme områder. Jobbanken henvender sig især til pensionister, efterlønsmodtagere, studerende og andre, der kan træde til med kort varsel.

- Jeg er sikker på, at vi i Lejre Kommune har rigtig mange kvalificerede mennesker, der gerne vil give en hånd, hvis der bliver brug for det. I første række vil vi naturligvis se, om vi selv har medarbejdere, der kan løse opgaverne. Men vi kan med kort varsel stå i en situation, hvor vi får brug for de ekstra hænder, og derfor går vi ud med efterlysningen allerede nu, siger borgmester Carsten Rasmussen.

Borgmesteren opfordrer alle interesserede med en sundhedsfaglig eller socialpædagogisk baggrund til at sende en mail til parat@lejre.dk - en mailadresse, der er oprettet til lejligheden. Man kan også finde jobbanken via www.lejre.dk/parat.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk