6. juni 2020
De unge, der får sejre og gode oplevelser på Isafjord i Ejby, har gjort en indsats for at redde det populkære tilbud. Arkivfoto: Jørgensen Jørgensen
De unge, der får sejre og gode oplevelser på Isafjord i Ejby, har gjort en indsats for at redde det populkære tilbud. Arkivfoto: Jørgensen Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Isafjord overlever med ny aftale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Isafjord overlever med ny aftale
Lejre - 23. maj 2020 kl. 08:29
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med en ny driftsaftale med Isafjord kan det populære socialpædagogiske tilbud i Ejby fortsætte. Det står klart efter et møde i Udvalg for Børn & Ungdom, skriver DAGBLADET Roskilde lørdag.

Aftalen mellem kommunen og Isafjord har hidtil har været uklar, og forvaltningen - og senere politikerne i udvalget - reagerede negativt på et ønske fra ejeren af tilbuddet om en forhøjelse af kommunens bidrag på 300.000 kroner.

- Men nu har vi fået fremlagt en præcis pædagogisk læreplan for arbejdet med de unge på Isafjord, og en klar driftsaftale. Vi har aldrig været utilfredse med stedet, men der har ikke været præcise rammer for det pædagogiske arbejde eller en klar driftsaftale. De ting er på plads nu, og dermed falder sagen til ro, fortæller formanden for Udvalg for Børn & Ungdom, Thomas Bisgaard (R).

- Nu har vi fået præciseret, at vi fortsat betaler for syv elevpladser. Dette kan hæves til 10 pladser. Ikke over 10, og ikke under syv. Så der er kommet lidt mere elastik. Normeringen til stedet var uklar før, siger Thomas Bisgaard.

Se også DAGBLADET Roskilde lørdag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk