10. maj 2021
To af de brave 142 indsamlere på vej ud i kulde og slud - fra venstre Anni Vedel og Lisbeth Dandanell. Privatfoto
To af de brave 142 indsamlere på vej ud i kulde og slud - fra venstre Anni Vedel og Lisbeth Dandanell. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indsamling: Jubel over fantastisk resultat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indsamling: Jubel over fantastisk resultat
Lejre - 13. april 2021 kl. 11:23
Af Agnete Vistar

De mange indsamlere til Kræftens Bekæmpelse i Lejre kan næsten ikke få armene ned, efter at de opnåede et fantastisk resultat søndag under indsamlingen.

De kæmpede sig vej gennem isnende kulde, regn og sneslud, og samlede næsten en kvart million ind på turene. Helt præcist 237.467 kroner.

Det var imponerende af de 142 indsamlere. I de tre områder, som følger de gamle kommunegrænser, indsamlede de brave mennesker 91.525 kroner (i Bramsnæs), 56.438 kroner (i Hvalsø-området) og 89.504 kroner (i Lejre-området).

Langt mere end der blev samlet sammen sidste år, hvor indsamlerne på grund af coronaen måtte udskyde den planlagte indsamling i slutningen af marts til den 16. august. Resultatet dengang blev 138.115 kroner.

- Vi er bare så glade - det er simpelthen bare dejligt. De allerfleste kom tilbage efter turene og og fortalte, at folk havde så ondt af dem på grund af det forfærdelige vejr, de var ude i. Jeg tror, det har lidt med det at gøre, siger formand for Kræftens Bekæmpelse i Lejre, Lotte Mikkelsen.

- Jeg har kun hørt gode historier fra indsamlernes møde med folk, beretter Lotte Mikkelsen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk