26. januar 2021
Ilden brændte i cirka 20 meter plastikrør, der er gravet ned men stadig ligger åbne ved tankene på rensningsanlægget. Foto: presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Ilden brændte i cirka 20 meter plastikrør, der er gravet ned men stadig ligger åbne ved tankene på rensningsanlægget. Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ild brød ud på rensningsanlæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ild brød ud på rensningsanlæg
Lejre - 13. januar 2021 kl. 11:11
Af Agnete Vistar

En nabo var vaks tirsdag eftermiddag, da han skimtede noget ildebrands-agtigt lys ovre ved rensningsanlægget, der ligger nede ad en blind vej øst for Mariendalsvejs hovedåre i Lindenborg.

Det viste sig, at der var gået ild i nogle store plastikrør, der er gravet ned i forbindelse med, at der renoveres på anlægget. Selv om plastikrørene er gravet ned, lå de stadig åbne, idet de ikke var dækket til med jord endnu.

Der havde været svejset forinden i forbindelse med renovering af anlægget, og måske - men det er ikke klarlagt endnu - kan dette være årsag til, at der efterfølgende er ulmet og der så er gået ild i noget af plastikrørene.

I hvert fald alarmerede naboen brandvæsnet, og både brandfolk fra Station Roskilde og fra Lejre Brandvæsens station Kirke Hyllinge kørte derud.

Branden blev hurtigt slukket - cirka 20 minutter tog det at slukke ild i cirka 20 meter plastikrør.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk