2. juni 2020
Her løftes et modul til et hus på plads på udstykningen, hvor det økologiske bofællesskab Skråningen skal ligge ved Lejre. Foto: Claus Vittus
gallery icon

Se billedserie

Her løftes et modul til et hus på plads på udstykningen, hvor det økologiske bofællesskab Skråningen skal ligge ved Lejre. Foto: Claus Vittus
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Huse ankommer på blokvogn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Huse ankommer på blokvogn
Opdateret 21. november 2018 kl. 12:50
Lejre - 21. november 2018 kl. 12:05
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Natkørsel på blokvogne har bragt de første fire huse fra Løgstør til det kommende økologiske bofællesskab, Skråningen i Lejre. En af de kommende beboere, Claus Vittus fulgte med fra morgenstunden, skriver DAGBLADET Roskilde onsdag..

Og nej, De læste ikke forkert - husene ankom; de skal ikke opføres. De blev kørt på store sættevogne midt om natten fra Løgstør, hvor de er blevet samlet og udstyret i store fabrikshaller.

Husene er med andre ord næsten helt færdige, når de køres ud fra Jylland. De er monteret indvendigt med toilet og badeværelser, køkkener, rør m.m. Husene er også økologisk isolerede. At de køres til Lejre om natten skyldes, at det går langsomt, når man transporterer hele huse, og de fylder godt på vejene.

- Vi bliver ca. 70 voksne og ca. 40 børn. Der er mange par, men også enlige. Ca. en tredjedel kommer fra København, en anden tredjedel fra Roskildeområdet og en tredjedele er her fra området, forklarer Claus Vittus.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde onsdag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk