21. september 2021
Mia Layborn Steiness får en vigtig rolle, som blandt andet vil komme den nordlige del af nationalparken til gode. Privatfoto
Mia Layborn Steiness får en vigtig rolle, som blandt andet vil komme den nordlige del af nationalparken til gode. Privatfoto
Foto: Alex Tran
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hun skal være med til at udvikle Hornsherred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hun skal være med til at udvikle Hornsherred

Mia Steiness er netop ansat i et samarbejde mellem nationalparken og Skibby Aktive for Fjordlandet.

Lejre - 26. juli 2021 kl. 06:18

Skibby Aktive for Fjordlandet og Nationalpark Skjoldungernes Land har indgået nyt samarbejde og har i fællesskab ansat Mia Steiness som projektkoordinator.

Mia Steiness ansættes i en 25 timers stilling og med arbejdssted hos Skibby Aktive for Fjordlandet samt på Selsø Slot. Hun er ansat til at medvirke til udviklingen af nye oplevelsesmulighederne på Hornsherred og i Nationalparkens nordlige del.

Skibby Aktive for Fjordlandet og Nationalparken har en fælles vision for udvikling af områdets oplevelsesmuligheder og finder det naturligt at styrke samarbejdet gennem en fælles projektkoordinator.

Mia Steiness har med uddannelse inden for turisme og oplevelsesøkonomi netop den baggrund, der er behov for til at understøtte alt det frivillige arbejde. Hun har med kun 29 år og bopæl i Roskilde allerede stor erfaring og kendskab til Hornsherred via ansættelse i VisitFjordlandet.

- For Nationalparken er samarbejdet med Skibby Aktive for Fjordlandet en fortsættelse af det samarbejde, vi har haft gennem flere år. Men nu skifter vi gear og samler ressourcerne med en fælles ansættelse af Mia Steiness. For os er det en del af vores satsning på udviklingen af nationalparken mod nord, hvor vi ser Selsø området og ikke mindst Selsø Slot som en vigtig port. Og sammen med vores nye udviklingskonsulent Sofie Myschetzky, som også får base på Selsø Slot, får vi nu betydelige flere ressourcer til denne fælles udvikling med Skibby Aktive for Fjordlandet, siger nationalparkchef Anders Bülow i en pressemeddelelse.

Mia Steiness tiltræder den 1. august i sin nye stilling.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk