1. juni 2020
Mette Grewal på den hvide hest blev årets hubertusvinder. Privatfoto
Mette Grewal på den hvide hest blev årets hubertusvinder. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hubertusjagt i fuld galop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hubertusjagt i fuld galop
Lejre - 21. oktober 2019 kl. 10:08
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I lørdags blev der fundet en ny vinder blandt jagtrytterne i Roskilde Rideklub ved årets hubertusjagt ved Ledreborg. Jagten startede traditionen tro i slotsgården på Ledreborg, inden de begav sig ud på den regnvåde forhindringsbane.

Blandt de forhindringer, som rytterne skulle springe, var der flere nye opbygget af tykke træstammer og kævler. Desuden var et stengærde, som man sprang allerede i 1960'erne, blevet genopbygget, så det atter blev en indbydende jagtforhindring, som hestene sprang godt på.

Rytterne fik en virkelig fin tur gennem Ledreborgs skove i det flotte og lune efterårsvejr. Hubertusjagten afsluttedes med det legendariske opløb, hvor vinder den vindende Roskilderytter Mette Grewal modtog et flot rødt dækken.

Årets hubertusvinderen fik desuden ved den efterfølgende middag på Fasaneriet overdraget hubertuskæden. Hun indskriver sig dermed i klubbens historie ved at få sit navn indgraveret på en sølvplade, der bliver syet på den hubertuskæde, som blev indstiftet i 1940.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk