21. august 2019
Der var stort rykind torsdag eftermiddag til nationalparkens sekretariats housewarming på Christinalyst i store, flotte lokaler på Ledreborg gods. Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Der var stort rykind torsdag eftermiddag til nationalparkens sekretariats housewarming på Christinalyst i store, flotte lokaler på Ledreborg gods. Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Housewarming hos nationalpark blev et tilløbsstykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Housewarming hos nationalpark blev et tilløbsstykke
Lejre - 25. januar 2019 kl. 10:36
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sekretariatet for Nationalpark Skjoldungernes Land holdt housewarming torsdag eftermiddag i deres nye domicil, den gamle inspektørbolig Christinalyst på Ledreborg gods.

En tur over andedammen - og voilá, så vokser rummene og pladsen med mindst tre gange i størrelse, og der er så højt til loftet, at man må strække hals. Og så i tre etager!

Christinalyst ligger blot 100 meter fra det tidligere tilholdssted på Ledreborg gods. Det myldrede med mennesker til den festlige flytning - foreninger, virksomheder, medlemmer af diverse råd, partnere og mange flere, skriver DAGBLADET Roskilde fredag.

- Vi havde aldrig turdet håbe på, at vi ville få nye rammer så tæt på. Mange har besøgt os i det lille sekretariat på den anden side af dammen, og det stod nok klart, at nationalparken var vokset ud af de rammer. Vi sad for tæt og manglede mødelokaler, forklarede nationalparkchef Anders Bülow.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk