20. oktober 2019
Michael Kamp fascineres af at udforske de steder i underbevidstheden, der rummer vores angst. Han har lige vundet prisen for Årets Horrorudgivelse i 2015 på den store krimimesse i Horsens. Foto: Mik
gallery icon

Se billedserie

Michael Kamp fascineres af at udforske de steder i underbevidstheden, der rummer vores angst. Han har lige vundet prisen for Årets Horrorudgivelse i 2015 på den store krimimesse i Horsens. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Horrorforfatter: Styrken i at få frie tøjler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Horrorforfatter: Styrken i at få frie tøjler
Lejre - 19. marts 2016 kl. 08:19
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Man kan fortælle noget gennem de fantastiske genrer som horror, fantasy og science fiction, som man ikke får frem med almindelig socialrealisme, siger den prisbelønnede forfatter Michael Kamp i et interview med DAGBLADET Roskilde lørdag.

Michael Kamp fra Kirke Hyllinge er én af Danmarks førende horrorforfattere. Forleden blev han hædret på den store krimimesse i Horsens for Årets udgivelse i horrorgenren, bogen Samlerne. En stor ære, som den produktive forfatter fra Kirke Hyllinge er meget beæret over.

Men én ting er priser og hæder, en anden er hans vigtigste anliggende - ud over familien - som er at skrive bøger. Med 12 titler bag sig og noveller i otte antologier er den 42-årige tidligere skolelærer allerede en etableret og kendt horror-og fantasyforfatter; kendt og elsket af såvel sit voksne som unge publikum, og med flere bøger på vej.

- Den helt store styrke ved de tre fantastiske genrer - horror, science fiction og fantasy - er at man som forfatter får frie tøjler. Ingen kan komme og brokke sig over en detalje eller omstændighed i bogen. Men det er også svært at skrive sådan, for man skaber en verden, som skal have sin logiske sammenhæng. Der skal være mening i konteksten. Men det giver dig nogle nye muligheder, forklarer Michael Kamp.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk