6. juni 2020
Restauratør Mikkel Jerger ved Herthadalen. Arkivfoto: Mie Neel
Restauratør Mikkel Jerger ved Herthadalen. Arkivfoto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Herthadalen med nyt initiativ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Herthadalen med nyt initiativ
Lejre - 04. april 2020 kl. 12:13
Af Daniel Sennek
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ingen hemmelighed, at mange brancher har det hårdt under corona-epidemien, der har ramt Danmark. Især hotel- og restaurantsbranchen kæmper med mange aflyste selskaber; heriblandt forårets konfirmationer.

Alle konfirmationer er nemlig blevet skubbet til efteråret, hvor de finder sted om lørdagene, men stort set alle restaurationer i landet er fuldt booket til den tid grundet primært bryllupper - og derfor er der ikke plads til dem alle.

Derfor her Restaurant Herthadalen tænkt i alternativer og er kommet frem til et nyt initiativ, der både skal hjælpe dem selv gennem en svær tid, men også konfirmanderne og deres familier.

- Vi prøver at tage en anden tilgang til det, nu hvor vi bliver presset på likviditeten i en svær tid. Det skal ikke kun ses som et nødråb, men at vi prøver at tænke fremadrettet, siger Mikkel Jerger fra Restaurant Herthadalen.

- Tiltaget hedder »Fest-obligationer«, og går i al sin enkelthed ud på at støtte Restaurant Herthadalen og samtidig få en værdifuld fest-obligation i retur.

- Ideen er at gæster, lokale og gæster som er interesseret i at holde fest i skoven, kan være med til at støtte i skoven og få en værdifuld fest-obligation i retur. Af pengene istandsætter vi vores gamle forpagterbolig, og åbner op for et ekstra lokale. Samtidig etablerer vi et stort telt i skoven, så vi til efteråret kan stå med to ekstra lokaler, så der kan afholdes flere konfirmationer, siger Mikkel Jerger.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk