24. januar 2021
Pakkeudleveringssted i PostNord collect-shop. Foto: Henrik Petit
Pakkeudleveringssted i PostNord collect-shop. Foto: Henrik Petit
Foto: Henrik Petit
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her kommer der nyt udleveringssted til pakker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her kommer der nyt udleveringssted til pakker
Lejre - 27. november 2020 kl. 20:17
Af Agnete Vistar

PostNord åbner nu nyt udleveringsssted hos Spar Borrevejle på Hornsherredvej 3, nær Lyndby. Her kan man nu hente sine jule- og Black Friday pakker fra den stigende nethandel.

- Der bliver bestilt rigtig mange pakker op til jul og Black Friday, og det er vigtigt at vi er så tæt på kunderne som overhovedet muligt, når de skal hente pakker. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde borgerne i området endnu et sted, hvorfra de nemt og hurtigt kan hente deres pakker, siger Lenette Ludvigsen, distriktschef i PostNord i en pressemeddelelse.

- Med det nye udleveringssted rykker vi endnu tættere på vores kunder, og jeg håber, at det vil gøre jule og Black Friday shoppingen lidt lettere for de mange pakkemodtagere, tilføjer hun.

I den nye Collect Shop kan kunderne hente pakker samt sende pakker og breve, som de har frankeret hjemmefra. Man kan købe pakkeporto i PostNord-appen og herefter få printet pakkelabelen ud, blot ved fremvisning af en QR-kode.

Udleveringstedet i Spar Borrevejle har åbent i hele butikkens åbningstid, som er mandag til fredag klokken 05.30-22.00 og lørdag - søndag fra klokken 7.00-22.00.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk